Stresshåndtering

Stress opstår når vi, igennem længere tid, har været belastet af for store fysiske-, psykiske- og eller sociale byrder, og hvor vi ikke længere har de ressourcer der kræves, til at håndtere dem.

Vi er kommet i ubalance og stress kan vise sig igennem forskellige symptomer fra vores kropsind. Derfor vil en helhedsorienteret stressbehandling adressere hver af dem.

Ofte er det hensigtsmæssigt, at starte med at genoprette din evne til at slappe af kropsligt, da dette både smitter af på den psykiske afspænding, og for nogle er lettere tilgængelig end den psykiske afspænding.

I den stresshåndtering som jeg tilbyder, vil derfor forskellige metoder kunne væve sig ind i hinanden. Den vil starte der, hvor du har lettest ved at mærke størst effekt, for målet er, at det bliver dig der får redskaberne til håndtere din nuværende óg fremtidige situation.

Behandlingsmetoderne vil derfor kunne indeholde forskellige afspændingsteknikker, Mindfulness meditation, Åben og Rolig metoden, ACT, KranioSacral Terapi og krops massage.

Et individuelt stresshåndteringsforløb starter med en kort telefonsamtale, hvor vi taler om baggrunden for din nuværende situation, dine symptomer, eventuelle andre problematikker og hvad du måske har fået af tidligere eller nuværende behandlinger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt mig