Om mig

Pauline Voss Romme
Født 1960 i Amsterdam, Holland
Autoriseret fysioterapeut siden 1983.

MSc. og Certificeret Mindfulness instruktør fra Universitet i Wales, England, praktiserende fysioterapeut og freelance konsulent.

Pauline er siden 2007 uddannet som Mindfulness instruktør ved Universitetet i Wales, England og har en MSc. grad indenfor Mindfulness fra samme sted. Hun er certificeret Åben og Rolig instruktør ved Center for Psykisk Sundhedsfremme, og har siden undervist Mindfulness for flere hundrede deltagere, både som gruppe- og individuelle forløb og har dermed fået et meget bredt og rigt erfaringsgrundlag.

Hun praktiserer Mindfulness som en integreret del af hendes hverdag, modtager løbende supervision og deltager regelmæssigt i længerevarende efteruddannelsesforløb og retreats, både i Danmark og i udlandet.

Pauline er meget dedikeret indenfor sit fag og har mere end 30 års erhverserfaring som fysioterapeut, fra ansættelser i både private og offentlige virksomheder.

For at kunne levere en høj faglig kvalitet har hun efteruddannet sig indenfor Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy, kognitiv terapi, psykosomatik, procesorienteret pædagogik ved Kempler Institut of Scandinavia, strukturel systemisk familieterapi, børnefysioterapi, Maitland og Kranioscakral terapi (KST akademiet Silkeborg)

Derudover er hun forfatter til bogen ” Børn i bevægelse” – (Dafolo 2001/ forlag MMVII 2007), har skrevet artikler til bladet: Krop og Fysik og har været brevkasseredaktør på www.stresstalk.dk.

Samarbejdspartnere:

  • Center for Psykisk Sundhedsfremme, København under ledelse af Christian Gade Jensen, psykolog, phd. og post doc.
  • Arbejdsmedicinsk klinik i Aalborg i forbindelse med forskningsprojekt for stressramte under ledelse af chefpsykolog Pia Ryom
  • Harbohus, konsulentvirksomhed indenfor anerkendelse ledelse og organisationsudvikling www.harbohus.dk
  • Tværfagligt med bl.a. psykologer, social rådgivere, HR konsulenter og uddannelsesinstitutioner, primært i Nordjylland

Artikler skrevet af Pauline:
Lær at leve i nuet
Mindfulness på jobbet

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt mig