Nyheder og events

At praktisere Mindfulness er for mig en livslang process og i den, har jeg haft stor gavn af, at blive inspireret af andre på samme vej. Aldrig før, har det været så nemt at finde frem til dem der gavnmild deler ud af deres viden og erfaringer- dem vil jeg gerne være med til at dele med jer.

Derfor indeholder denne side både nationale og internationale hjemmesider, nyheder og events, og links til dem.

Med et stort ønske om at disse også vil kunne støtte dig på din vej igennem livet.

Forårs meditation:
Jeg vil anbefale dig, at du til denne meditation, er et sted hvor du er i kontakt med naturen. Dette kan måske være ude i din have, på din altan, terrasse, park, skov eller et andet sted hvor du kan føle dig tæt på naturen.

Du kan begynde med stå stille og måske lukke øjne hvis det føles ok eller bare slå blikket ned og prøv at lægge mærke til kontakten mellem dig og jorden. Er den blød eller hård. Er det græs, sand, grus eller noget hel andet.

Prøv nu at flytte din opmærksomhed opad igennem hele din krop til toppen af hoved og hel ud til dine arme og fingre, måske kan du mærke hvordan du står her, stille, oprejst og rank med luften omkring dig ligesom et træ.

Måske er der et træ i nærheden af dig, måske en busk, blomster eller andet grønt. Naturen er altid omkring dig og trækker vejret ligesom dig.

Træets grene svajer måske let i vinden, dens blade bevæger sig og måske kan du høre deres lyd. Træets løv samler næring af luften og lyset omkring dem ligesom dig. Også du bevæger dig når du ånder, den samme luft, ind og ud.

Træets rødder trækker næring fra jorden op og lader saften stige op igennem det og forsyner det med energien som skal bruges til at fornye sig og vokse ligesom dig. Også du ernærer dig med det der kommer fra naturen og som optages i dit blod, som dit hjerte pumper rundt i hele din krop, så du kan fornye dig og du kan vokse. Vi har så meget tilfælles.

Måske kan du mærke hvordan du og naturen altid trækker vejret sammen. Måske sanser du luftens dufte. Dufte af nyslået græs eller de første forårsblomster. Dufte af forår.

Kan du se hvordan naturen konstant forandrer sig og gør sig klar til nye tider. Hvordan træene nu giver slip i bladene, hvordan knopper vokser frem og blomster springer ud. Hvordan alt gør sig klar til nye tider og ny vækst.

Måske kan du lade dig inspirere af naturen, ved også selv at give slip i dine “gamle blade”: gamle tanker, følelser, fornemmelser eller vaner Dem som du ikke længere har brug for. Måske kan du hel bevidst åbne dig op overfor alt det nye der måtte komme til dig, så også du bliver bevidst om at også du er i forandring og i vækst.

Links til hjemmesider og events:

www.soundtrue.com
En hjemmeside der byder på internationale artikler, bøger, kurser, m.m. og som har en erklæret “miindful” mission

Venligboerne:
Find dem på Facebook her
Det er et fantastisk eksempel på hvordan en venlig tanke og handling fra et enkelt menneske, kan sprede sig som ringe i vandet over hele verden!

Center for Healthy Minds
Richard Davidson, Phd. Psych. er en internationalt anerkendt forsker som har startet dette forskningscenter på University of Winconsin- Madison. Han er blevet verdenskendt for hans forskning indenfor neurovidenskab, hvor han blandt andet har undersøgt mindfulness meditation og hvordan disse kan være med til at ændre opbygning og funktionen af vores hjerne.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt mig