Kurser

OBS.
Alle gruppekurser, undtagen MINDFULNESS FOR ØVEDE KURSUS, og MINDFULNESS FOR VIRKSOMHEDER, er desværre udsat på ubestemt tid.

Jeg tilbyder et bredt udvalg af mindfulness kurser. Blandt de mest populære er de såkaldte “8 ugers” mindfulness kurser, som afvikles flere gange om året og et “Mindfulness for øvede” kursus for kursister med mindfulness meditations erfaring. Derudover tilbyder jeg specifik tilrettede kurser for virksomheder og institutioner. Klik herunder på det kursus som du gerne vil vide lidt mere om.

Mindfulness Meditations kursus er et 8 ugers træningsprogram og løber over en periode på otte uger og afvikles på otte hverdagsaftener og en enkelt lørdagformiddag. I alt 24 timer. Der er max. 16 deltagere på et hold.

Hvordan?
Gennem dette kursus får deltagerne nogle grundlæggende kompetencer til at kunne bevare roen og overblikket, i en travl og kompliceret hverdag. Disse egenskaber vil kunne hjælpe dem mht. at navigere i pressede situationerne, foretage prioriteringer og træffe velovervejede beslutninger.

Dette Mindfulness kursus er baseret på de international veldokumenterede og undersøgte Mindfulness metoder: MBSR og MBCT.

Mindfulness’ dokumenterede resultater indeholder bl.a.

øget nærvær og større mental ro
nedsat stress niveau
øget koncentration og overblik
mental klarhed og kreativitet
større fysisk og psykisk velvære
øgede sociale kompetencer

Kurset indeholder bl.a.:

Korte teoretiske oplæg om hvordan krop, tanker, følelser og adfærd er forbundne og påvirker hinanden, nuet-nærvær-og fravær, Mindfulness’ mentale grundindstillinger, åndedræt, stress, stressorer, automatiske stressreaktioner og stress adfærd, kommunikation; strategier til håndtering af stress, angst og depressioner

Praktiske øvelser der træner opmærksomheden, indsigt i egne (og andres) krop-og sindprocesser og hvordan de påvirker adfærd og handlinger.

Kurserne baserer sig desuden på erfaringsudveksling, refleksion, feedback, hjemmeopgaver og øvelser.

For at Mindfulness kan blive en kompetence skal den trænes dvs. at der skal beregnes en halv times tid træning pr. dag – seks dage om ugen.

Alle kurser foregår i et trygt og fortroligt miljø og er kurser – ikke terapi.
Der udleveres en arbejdsbog og digitale links til guidede øvelser til daglig træning.

Pris: 3.800 kr. for nye deltagere og 2200,00 kr. for tidligere deltagere.

Tilmelding til kurser

På grund af stor søgning anbefales forhånds tilmelding.
Efter tilmeldingen modtager du et brev som bekræftelse og efter indbetaling af depositum på 900,00 kr. (eller hele kursusbeløbet) er du sikret en plads på holdet.

Hvis du tidligere har deltaget på en af mine mindfulnesskurser og du ønsker at gentage kurset, kan det gøres til en stærk reduceret pris.

Efter tilmeldingen vil du blive ringet op så du har mulighed for at stille spørgsmål vedrørende kurset og vi kan tage en snak om din baggrund og bevægegrunde for at deltage i kurset. Dette er for at sikre at du som deltager er orienteret om kursets formål, indhold og forløb – Tilmelding til kurset er bindende!

Regler ved framelding
Ved framelding senest 1 måned før kurset start tilbagebetales det indbetalte beløb + depositum, dog fratrækkes der 400,00 dkr. i administrationsgebyr. Ved framelding af kurset mindre end 2 uger før kursets start, mistes hele det indbetalte beløb.

Hvis du efter tilmeldingen og på baggrund af uforudsete årsager ønsker at udsatte din deltagelse, kan dette gøres uden beregning.

Mindfulness træningssessions for øvede og tidligere mindfulness kursusdeltagere

Kurset er primært et træningskursus dvs. præget af øvelse af de forskellige meditationer, lidt teori og fælles drøftelse/ refleksioner af meditations erfaringerne, efter samme principper som anvendt til “begynder” 8 ugers kurset.

Vi starter hver gang med en kropslig meditations øvelse som f.eks.de 5 Tibetaner, solhilsen eller Mindful bevægelse. Herefter fordyber vi os i forskellige siddende og liggende meditationer med temaer fra mindfulness bl.a. åbent sind, tålmodighed, tillid, accept, ikke-dømme, give slip, “non-doing”, venlighed og medfølelse; “open- awareness”; mindful kommunikation m.m.

Tid: Onsdage fra kl. 17- 18.30
Datoer: 1. onsdag i hver måned, dog undtagen juli og august måned (mindre ændringer i datoer kan forekomme)
Sted: University College Hjørring, dramalokale – indgang fra Langagervej
Underviser: Pauline Voss Romme, MSc. og certificeret mindfulness instruktør
Tilmelding: Tilmeld på formularen lige her
Pris: 1750,00 kr.

Skræddersyede forløb for offentlige og private virksomheder

Jeg tilbyder korte- og længervarende kursus forløb for personale- og leder grupper, og afholder speciel tilrettelagte foredrag og workshops tilpasset de ønsker og behov jeres organisation måtte have.

Hvorfor?
Forskning viser at vores evne til at være nærværende har stor betydning for vores mentale og følelsesmæssige balance. Nærværet øger vores trivsel og smitter blandt andet af på vores arbejdsglæde, præstationer, sociale relationer og evne til at bevare overblikket i pressede situationer.

Moderne organisationer har brug for ledere og medarbejdere der kan træffe velovervejede beslutninger, være innovative og kreative- også dette kræver nærvær.

Forskning viser derudover at når medarbejderne trives, er de mindre syge, mere effektive og producerer et produkt af højt kvalitet!

Mindfulness kan derfor med stor fordel både bruges som et forebyggelses redskab til at øge trivsel og velvære, men også som et meget effektiv stress håndteringsredskab når “skaden er sket”.

Hvordan?
Alle forløb tilpasses til netop det behov jeres organisation måtte have brug for. I er meget velkommen til at kontakte mig via email: info@vossromme.dk eller mobil: 2082 8368, for en uforpligtende samtale.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt mig