DER ER LUKKET FOR TILGANG AF NYE PATIENTER FRA DEN 1. JANUAR 2024

Kraniosacral terapi

Kranio-sakral terapi (KST) er en blid og meget behagelig form for afspænding, som virker afstressende og dermed giver kroppen de optimale betingelser for at restituere og genopbygge sig selv.

KST kan derfor med fordel anvendes ved stress- og stressrelaterede tilstande, da disse forårsager spændinger i kroppens bindevæv og muskler. Med KST kan der på en meget blid og behagelig måde skabes afspænding i disse vævsstrukturer og dermed mulighed for en genoprettelse af kroppens oprindelige tilstand.

KST henviser til kroppens kranie og sakrum (korsben), da disse strukturer indgår i kranio sakral systemet, som i alt består af: kraniet, rygsøjlen, korsbenet, halebenet og centralnervesystemet (hjernen, rygmarven og rygmarvsnerver) indenfor disse knogler.

KST har vist sig meget velegnet til behandling af:

  • Patienter med whiplash syndrom (piskesmældssyndrom), stress- og stressrelaterede lidelser som bl.a. hovedpine, migræne, nakke- og rygsmerter, søvnforstyrrelser m.m.
  • Børn med skæve kranier, kolik, udviklingsvanskeligheder m.m.

Efter aftale med klienten kan KST indgå som et supplement i øvrig behandling i min klinik.

Kraniosakral terapi bliver betragtet som en alternatieve terapi og er derfor ikke berettigt til offentligt tilskud. Kontakt eventuelt din private sundhedsforsikring for at forhøre dig om deres dækning af KST.

Priser

Kraniosakral voksnekr. 600,- / 55 min.
Kraniosakral børn
0-6 år
kr. 400,- / 30 min.

Kraniosakral voksne
kr. 600,- / 55 min.

Kraniosakral børn 0-6 år
kr. 400,- / 30 min.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt mig