Gratis meditations filer

Læs venligst nedenforståenden inden du lytter til filerne.

Herunder har du mulighed for at lytte til mine mindfulness meditations filer. Disse meditationer indgår oftest i længerevarende Mindfulness kurser (MBSR og MBKT), som du kan læse lidt mere om ved at klikke her.

Hvis du vil prøve at meditere på egen hånd, anbefaler jeg dig, at du starter med de korte meditationer, de er nemlig lettest at gå til. Du lærer at holde fokus på forskellige steder i kroppen og sindet, uden at lade dig forstyrre af tanker, lyde, fornemmelser eller andet.

Det lyder let og enkelt- det er det for de fleste af os slet ikke. Det er normalt at blive ukoncentreret- det du lærer er nemlig, bare at tillade dig selv at blive det- og at vende dit fokus tilbage på det du havde inden du blev forstyrret. Med øvelse vil du blive bedre til det.

Nogle gange kan det være svært at lære at meditere på egen hånd og hvor det vil være godt at være sammen med andre under kyndig vejledning af en kvalificeret lærer.

Er du bare det mindste i tvivl om Mindfulness meditation vil være godt for dig, vil jeg anbefale dig at tale med din læge, mig eller en anden professionel sundhedperson om det, inden du går i gang.

OBS: mediter aldrig mens du kører bil eller udfører andet koncentrationskrævende arbejde!

 

 

 

Download bjergmeditation
Åndedrætsmeditation
Stoppe op
Siddende meditation 30 min
Siddende meditation 20 min
Mindful bevægelse
Kropsscanning 45 min
Kropsscanning 30 min

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt mig