Foredrag og work-shops

Foredrag og work-shops

Mine foredrag eller work-shops er en mulighed for virksomheder eller institutioner der ønsker en introduktion til Mindfulness og hvordan Mindfulness kan bruges til at skabe større trivsel og nærvær.

Foredragene eller den enkelte work-shops temaer kan tilpasses virksomhedens ønsker.

Nogle eksempler på temaer er:

  • Nærvær og minder stress i dagligdagen, på arbejdspladsen og derhjemme
  • Hvordan  nærværet kan bruges til at forbedre vores kommunikation
  • Hvordan træning af nærværet kan være med til at skabe større trivsel
  • Nærværet som basis for gode og sunde sociale relationer
  • Nærvær i forandringsprocesser
  • Nærvær og mental robusthed
  • Hvordan nærværet kan bruges til at øge vores kreativitet i tænkning og handling
  • Mindfulness og kronisk sygdom: hvordan kan træning af nærværet hjælpe os?

Bestil et foredrag og aftal nærmere:
Send email til info@vossromme.dk eller ring på +45 2082 8368

Retreats

Vores hverdage kan være så fyld op med opgaver og andre gøremål som skal nåes og gøres, at vi ikke længere lægger mærke til hvad det er vi er i gang og allerede er gået igang med at tænke på det næste der står på listen. Vi har mistet kontakten til os selv og det vi gør, og lægger ikke mærke til hvornår vi har brug for at sætte tempoet ned og bruge tid på det der virkelig betyder noget for os.

At deltage i et Mindfulness retreat kan give dig mulighed for netop at gøre dette. Her bliver du frigjort fra hverdagens gøremål, så at du får tid til at fordybe dig, lytte og mærke indad, i en atmosfere præget af ro og omsorg.

Undervisningen i mindfulness vil give dig redskaber til at genskabe nærværet med dig selv, andre og naturen omkring dig. Når du lærer at lytte indad, kan du komme i kontakt med hvad der virkelig er vigtigt for dig. Retreatets program og smukke omgivelser vil give dig den fornødne ro til, at du kan give dig selv den omsorg du har brug for.

Ved at give sig selv omsorg på disse retreats, er du med til at øge dine ressourcer, skabe balance og harmoni, så at du kan vende hjem med fornyet energi, indre ro og øget selv indsigt. Derudover vil du være i besiddelse af nogle enkle mindfulness’ redskaber som vil kunne understøtte dig, når du ønsker at bringe mere nærvær og ro i din hverdag.

Næste retreat er: (datoer er under udarbejdelse)

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt mig